Ik ben dol op de vraag “Waarom doe ik wat ik doe en hoe creëer ik daar een keuze in?

Elbert-Jan (1963) verzorgt dag drie de middag

www.linkedin.com/in/elbertjanvanzetten/


Bedrijfskundige

Na afronding van de HEAO (Sociale Bedrijfskunde MER (Management, Economie & Recht) ben ik in 1989 met mijn werkzame leven gestart.


Organisatie socioloog

Naast mijn werk heb ik mijn honger naar meer kennis gestild met het volgen en voltooien van de studie Sociologie met als afstudeerrichting Organisatie Sociologie aan de UvA (1996) onder begeleiding van professor Jelle Visser.

Als afgestudeerd organisatiesocioloog heb ik ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.


Daar werkte ik onder andere als cashmanager bij een multinational en deed brede managementervaring op bij een familiebedrijf in de productiesector.


Persoonlijk leiderschap

In 2008 ben ik gestart met SenZ Coaching, een full time coachbureau gericht op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Sinds 2013 werk ik binnen het huidige Beter Vitaal met meerdere disciplines samen waarmee ik de integrale visie op gezondheid vorm geeft. 

Coach

Ik richt me nu voornamelijk op zakelijke opdrachtgevers. En heb veel kennis over hoe onze fysiologie effect heeft op ons gedrag en omgekeerd. ik volgde verschillende coachopleidingen en zet dat samen met mijn kennis van het bedrijfsleven krachtig in binnen mijn werk.

E-mailen
Bellen
Map
Info