IT een bijdrage laten geven aan de ontwikkeling van mens en organisatie staat voorop bij mijn keuzes


Mark Klerkx  (1971) verzorgt dag zeven de middag


www.linkedin.com/in/markklerkx/


Carrière

Ik ben mijn loopbaan gestart in de logistiek, maar werd al vrij snel aangetrokken door de mogelijkheden die de “computers” boden om werkzaamheden te vereenvoudigen. Hierdoor is bij mij de bodem gelegd voor wat niet veel later uit zou monden in een lange carrière in de ICT.


ICT-consultant

Naast de inhoudelijke aspecten van het vak werd ik vrij snel aangetrokken door de 'abstractere' dimensies van ICT en organisaties en het verbinden van deze aspecten. Naast mijn professionele loopbaan als ICT-consultant ben ik bedrijfskunde gaan studeren om het raakvlak te beheersen tussen business en ICT.


Manager infrastructuur

In bijna 10 jaar als ICT consultant gewerkt te hebben bij ACA IT-Solutions, heb ik bij een diversiteit aan organisaties in de keuken kunnen kijken. Ik was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van AudioNova. In de 9 jaar dat ik daar werkzaam ben geweest heb ik met mijn team een ICT-fundering weten te leggen voor AudioNova. Mede daardoor is het bedrijf gegroeid van 80 winkels in Nederland tot een Europese speler op de hoortoestellen markt met bijna 1500 winkels.


Zelfstandig ondernemer en docent ICT

Tijdens een periode van 5 jaar als zelfstandige, heb ik een diversiteit aan mooie opdrachten voltooid. 


In 2020 heb ik ervoor gekozen het onderwijs in te gaan om mijn kennis en ervaringen over te dragen aan de New Gen ICT’er. Dat doe ik met veel passie en enthousiasme, als docent ICT op de Fonty's Hogescholen in Eindhoven en Tilburg.


E-mailen
Bellen
Map
Info