Ik ga pas weg als het écht af en geborgd is            


Mr. Martine Beverdam verzorgt de ochtend van de 

zevende dag

https://www.linkedin.com/in/martine-beverdam-b716a710/

Bijdragen aan het beter functioneren van mensen en organisaties is wat mij echt gelukkig maakt: helpen met het aanbrengen van focus (op resultaat), overzicht, verbinding en een stevige dosis pragmatiek.


Ik ben opgeleid als ... en een resultaatsgerichte doorzetter, die eigenlijk in haar carrière maar één rode draad kent: welk resultaat is er nodig, in welke context en met welke mensen? Dan gaan we dat regelen! Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het neerzetten van resultaten in allerlei verschillende omgevingen, van overheid tot commercieel, van IT uitdagingen tot organisatie- en procesinrichting. Martine raakt getriggerd op complexiteit, puzzels, uitdagingen en concreet te behalen resultaten met meerwaarde. Vertel haar niet dat iets niet kan. ‘Kan niet’ bestaat niet, we hebben het ‘hoe’ blijkbaar alleen nog niet gevonden.


Met een gezonde reserve ten aanzien van methodieken vindt Martine haar weg. Ze creëert overzicht en focus, verbindt mensen en organisatielagen en deinst er niet voor terug de moeilijke vragen op tafel te leggen. Methodieken zijn gestold gezond verstand, geweldige hulpmiddelen om in je toolbox te hebben en vervolgens pragmatisch en met gezond verstand in te zetten waar en hoe dat nodig is en helpt. Humor en aandacht voor de mens zijn daarbij niet te vergeten tools!


E-mailen
Bellen
Map
Info