Valide data op basis van valide datamodellen. 


Ir. Hein Corstens (1947) verzorgt dag vier

www.linkedin.com/in/hein-corstens/

Zuiver en betrouwbaar

Primair ben ik geïnteresseerd in het zuiver omgaan met data, gericht op vermeerdering van kennis, ofwel informatie. Betere, dat wil zeggen meer complete, valide, precieze en consistente data leiden tot helderder informatie met een hogere betrouwbaarheid. Adequate modellering van data is hierin een sleutelfactor.


Informatie-architectuur

Ik ben oprichter en directeur van CORSTENS informatie-architectuur en ben geschoold in bouwkunde, economie en informatica. 


Oprichter informaticabedrijf

In 1987 heb ik mijn informaticabedrijf URBIDATA opgericht, dat gespecialiseerd was in advisering en softwareontwikkeling op het gebied van de ruimtelijke informatievoorziening.Zelfstandig adviseur

In 2008 heb ik me gevestigd als zelfstandig adviseur. En ben ik me sindsdien blijven richten op de ruimtelijke informatievoorziening – inclusief bouwwerkinformatie (BIM) -, maar ik houd ervan van daaruit bezig te zijn met het bredere gebied van ontologieën als basis voor een semantisch geïntegreerde informatievoorziening.


Analyticus, ontwerper, organisator en netwerker 

Ik ben sterk in het oplossen van complexe problemen, niet alleen als analyticus en ontwerper, maar ook als organisator en netwerker. De door mij uitgevoerde werkzaamheden hebben onder meer betrekking op semantische modellering, ontwerp van en advisering over informatie-architecturen, informatiesysteemontwerp en informatieplanning. Zie ook www.corstens.nl 

E-mailen
Bellen
Map
Info