Mijn doel is mensen helpen en hen laten ervaren hoe makkelijk het is jezelf goed te voelen en het beste uit je leven, relaties en werk te halen.Haal het beste uit jezelf en voel je goed in relaties en werk.


Tony begon haar werkend leven in 1972 in creatieve beroepen waaronder kapster, verzorging, interieurs, managen vastgoed e.d. Daarbij ontdekte ze dat mensen en gelukkig zijn altijd haar passie was. Na de creatieve periode volgenden diverse opleidingen en zakelijke ondernemingen. Waaronder een elektronicazaak, een platenzaak en was zij daarna 30 jaar Directeur (DGA)  van een automatiseringsbedrijf.


Door haar leidinggevende ervaring en het aansturen van werkzaamheden van personeel, op Finance- en HR-gebied startte zij haar onderzoek naar het vraagstuk; 

"dat er meer moest zijn om beter te communiceren en als mens en bedrijf te groeien".


Zij volgde de opleiding tot NLP-practioner, NLP-master, NLP-coach en NLP-trainer. Tijdens haar opleiding bij ABC NLP TIOUW, in samenwerking met ADRIBA van de vrije universiteit van Amsterdam, heeft zij geleerd hoe je het beste uit medewerkers haalt en op welke manier mensen hun werk heel leuk (kunnen) blijven vinden.

Tony Smits-Van den Heuvel verzorgt feed back op het groepsproces: Persoonlijke en linguïstische transformaties


https://www.linkedin.com/in/tony-smits-van-den-heuvel


E-mailen
Bellen
Map
Info